FAQ

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen over de Hyundai Werelkampioenschappen (Para) Handboogschieten in 's-Hertogenbosch. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Mail naar info@archery2019.com en wij proberen je zo snel mogelijk te helpen.  

Wanneer vinden de Hyundai Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten plaats?

Wereldkampioenschappen Para Handboogschieten
Kwalificaties: 3 – 7 Juni 2019 (locatie: rugbyclub The Dukes)
Finales: 8 en 9 juni 2019 (locatie: De Parade)
Wereldkampioenschappen Handboogschieten
Kwalificaties: 10 – 14 Juni 2019 (locatie: rugbyclub The Dukes)
Finales: 15 en 16 Juni 2019 (locatie: De Parade)

Waar vinden de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten plaats?

De gaststad van de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten is ’s-Hertogenbosch. In het historische centrum van ’s-Hertogenbosch vinden de Wereldkampioenschappen plaats. De finales worden gehouden in een stadion op de Parade. Voor de kwalificaties wordt gebruikgemaakt van de velden van rugbyclub The Dukes, op 10-minuten loopafstand van de Parade.  

Waar kan ik kaarten kopen?

Binnenkort kun je hier meer informatie vinden over de kaartverkoop. 


Waar kan ik een hotel boeken in ’s-Hertogenbosch?

Deelnemers en officials kunnen een hotel boeken in WAREOS. Op de officiële website van de gemeente van ’s-Hertogenbosch vind je meer informatie over hotelovernachtingen en een bezoek aan de stad: https://www.bezoekdenbosch.nl


Waar kan ik meer informatie vinden over de stad ’s-Hertogenbosch?

Meer informatie over de stad ‘s-Hertogenbosch kun je vinden op de officiële website van de gemeente: https://www.bezoekdenbosch.nl


Worden er side-events georganiseerd gedurende de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten 2019?

Ja, er worden gedurende de Wereldkampioenschappen verschillende side-events georganiseerd in ’s-Hertogenbosch. Binnenkort vind je meer informatie over de side-events op de website.


Hoe kom ik bij de locaties van de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten 2019?

De locaties liggen midden in het centrum van ’s-Hertogenbosch en zijn daarom eenvoudig te bereiken. De finales vinden plaats in een stadion op de Parade. Het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch ligt op 10-minuten loopafstand van zowel de Parade als de kwalificatielocatie bij rugbyclub The Dukes. De meeste hotels liggen op 20-minuten loopafstand van de locaties. Alle locaties zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Kan ik vrijwilliger worden?

Tijdens beide wereldkampioenschappen is de hulp van vrijwilligers onmisbaar. Vanaf oktober 2018 kunnen vrijwilligers zich aanmelden en volgt er meer informatie de verschillende rollen.