Laatste nieuws

Edwin Evers Band live op de Parade tijdens Archery2019

donderdag 11 april 2019


De Edwin Evers Band is toegevoegd aan het programma van Archery2019. Op donderdag 13 juni verzorgt de band van voormalig Radio 538-dj Edwin Evers een spetterend liveoptreden in ’s-Hertogenbosch. Het concert van de Edwin Evers Band vindt net als een deel van het programma van Jazz in Duketown, muziekfeest Hart voor muziek en natuurlijk de finales van de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten 2019 plaats in de speciale Archery2019 Arena op de Parade.Edwin Evers Band

Edwin Evers stopte vorig jaar na 21 jaar met zijn populaire ochtendshow op Radio 538. Onder andere om meer tijd te hebben om zelf muziek te maken. Op donderdag 13 juni staan ze live op de Parade. De Edwin Evers Band bestaat uitsluitend uit topmusici, waarbij Evers zelf zorgt voor de zang en de drums. In het voorprogramma staat volkszanger Wolter Kroes, die ongetwijfeld zorgt voor een heerlijk begin van een prachtige zomeravond, waarbij volop gefeest, gedanst en meegezonen kan worden.

Archery2019: sport én cultuur

Het concert van de Edwin Evers Band en Wolter Kroes is niet het enige optreden in de Archery2019 Arena op de Parade. In het Pinksterweekend (7-10 juni) vinden aansluitend op de finales van de Wereldkampioenschappen Para Handboogschieten 2019 enkele optredens plaats van het gratis muziekfestival Jazz in Duketown, terwijl op woensdag 12 juni het gratis muziekfeest Hart voor Muziek plaatsvindt. Tijdens de finales van de Wereldkampioenschappen Handboogschieten 2019 op zaterdag 15 en zondag 16 juni zijn er bovendien optredens van Top Secret, het wereldberoemde drum corps uit Zwitserland bekend van de Royal Edinburgh Military Tattoo.

Voorlopig programma

3-7 juni: Kwalificaties Wereldkampioenschappen Para Handboogschieten 2019 (gratis toegang)

7-10 juni: Jazz in Duketown (gratis toegang)

10-14 juni: Kwalificaties Wereldkampioenschappen Handboogschieten 2019 (gratis toegang)

12 juni: Hart voor muziek (gratis toegang)

13 juni: Edwin Evers Band LIVE

15 juni: Dukes of Archery toernooi: ultieme WK ervaring voor amateur schutters

15 juni: Finales Wereldkampioenschappen Handboogschieten 2019 
                  Compound team finales + Top Secret drum corps LIVE 
                  Compound mixed and individuele finales + Top Secret drum corps LIVE 

16 juni: Finales Wereldkampioenschappen Handboogschieten 2019 
                  Recurve team finales + Top Secret drum corps LIVE 
                  Recurve mixed and individuele finales + Top Secret drum corps LIVE 

Tickets

Bestel hieronder je tickets voor het concert van de Edwin Evers Band, deelname aan Dukes of Archery en de finales van de Wereldkampioenschappen Handboogschieten + Top Secret drum corps.

Tickets Edwin Evers Band        Tickets Dukes of Archery       Tickets finales WK Handboogschieten 2019

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn