Laatste nieuws

EventMakers maken zich klaar voor Archery2019

donderdag 4 april 2019
      
     
Teambegeleiders, scheidsrechters en chauffeurs; alle vrijwilligers van Archery2019 verzamelden zich afgelopen week in het stadhuis van ’s-Hertogenbosch om kennis te maken met het evenement, de organisatie en natuurlijk met hun aanstaande collega’s. Eind mei komen de EventMakers nog een keer bij elkaar voor een speciale inspiratiesessie, waarna vanaf 3 juni Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten 2019 echt kunnen beginnen!


350 vrijwilligers

Vanwege het grote aantal vrijwilligers, 350 in totaal, vonden de kennismakingsbijeenkomsten plaats in twee verschillende sessies. Op maandag 1 april was het de beurt aan de eerste groep EventMakers, op donderdag 4 april kwam de andere helft van de in totaal aangemelde 350 vrijwilligers in het stadhuis bijeen. Na te zijn welkom geheten door Karin Kenter van EventMakers werden zij door Arnoud Strijbis namens de Nederlandse Handboog Bond en Eric Kersten van evenementorganisator Team TOC bijgepraat over de laatste ins en outs van het evenement. Van de verschillende venues voor de wedstrijden en trainingen tot het uitgebreide side-eventsprogramma van Archery2019.


Borrel en Bosche bollen

Om te testen of de EventMakers goed geluisterd hadden, eindigde het plenaire gedeelde met een quiz voorgeschoteld volgens het principe van petje op petje af, waarbij de winnaar naar huis ging met een Arhcery2019 pakket. De aanwezige vrijwilligers bleken overduidelijk over veel handboogkennis te beschikken, want zowel op maandag als donderdag was een beslissingsvraag nodig om een winnaar aan te wijzen. Na de quiz volgde een groepsfoto ging de groep uiteen in verschillende subspecies op basis van de diverse vrijwilligersfuncties, van media & communicatie tot wedstrijdzaken en van hospitality tot de rol van mascotte Archy, waarna de avonden uiteindelijk werden afgesloten met een borrel en Bossche bollen.  


Aanmelden als EventMaker en tickets finales

Ben je vergeten om je aan te melden als vrijwilligers voor Archery2019 of wil je alsnog deel uit maken van het Archery2019 team? Meld je dan snel aan via EventMakers en wie weet noteer jij straks de scores van de nieuwe wereldkampioen of begeleid je een van de deelnemende teams. Natuurlijk kun je je ook nog inschrijven voor het Dukes of Archery toernooi op zaterdag 15 juni en tickets kopen voor de finales van de Wereldkampioenschappen Handboogschieten 2019 op zaterdag 15 en zondag 16 juni, met in iedere sessie een speciaal gastoptreden van het wereldberoemde Zwitserse drumcorps Top Secret.

Tickets

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn