Word ook vrijwilliger!Het wordt in 2019 het grootste sportevenement in Nederland en het grootste evenement in ’s-Hertogenbosch sinds het Grand Départ van de Tour de France in 1996: de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten 2019 van 3 tot en met 16 juni. Kom jij ons helpen om van Archery2019 een succes te maken?

Archery2019

Naar verwachting komen er meer dan 1.000 atleten uit 120 landen naar ’s-Hertogenbosch. Daarnaast zullen ruim 600 officials de stad bezoeken, net als verschillende internationale media en sportfans van over de hele wereld. In totaal zijn er meer dan 350 vrijwilligers nodig voor het evenement. Van gastheren en gastvrouwen tot chauffeurs en van begeleiders voor de verschillende teams tot hulp bij de side-events.


Eventmakers

Omdat vrijwilligers voor ons heel belangrijk zijn, garanderen we dat er goed voor je gezorgd wordt. Daarom ontvang je onder meer gratis te eten en te drinken, kleding in de stijl van het evenement en krijg je een uniek kijkje achter de schermen van de wk. Een bijzondere ervaring die je niet wilt missen. Op 3 oktober is de inschrijving voor vrijwilligers gestart via www.eventmakers.nl. Kijk snel op EventMakers welke functie het beste bij je past en meld je aan als vrijwilliger. 

Registreren


Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met EventMakers door een e-mail te sturen naar team@eventmakers.nl team@eventmakers.nl.